Известие

Collapse
No announcement yet.

Втори ауспух 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Втори ауспух 159

Здравейте колеги.Някой слагал ли е втори ауспух и ако е слагал да пише каде и колко струва.Благодаря ви
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v

Аз също имам интерес да узная цената на двойното гарне, имайки предвид че за накрайник от Milano Motors ми поискаха 180 лв. нз дали има някакав смисал изобщо да се занимавам с тея негодници...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
    Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

На излизане от Ст.Загора посока Пловдив в ляво има сервиз за ауспуси и човека ми предложи за 200 лева

Comment

200лв. за накрайник тия луди ли са....

Надявам се да успея да провера тази седмица какво има за вас и ще пиша.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Roev
          На излизане от Ст.Загора посока Пловдив в ляво има сервиз за ауспуси и човека ми предложи за 200 лева
          Кажи кога искаш и ще те заведа при мом4етата на бургаско шосе , ще ти свършат работата перфектно
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Comment

...

И това как да го разбираме Ходил си , нестава , искаш оригинални ли...
              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Нищичко не можаха да измислят говори ми за някви японски десни гарнета от Мазда сас меки връски но не било сигорно дали ще пасне и дръндрън

Comment

Първоначално публикувано от Roev
                  Нищичко не можаха да измислят говори ми за някви японски десни гарнета от Мазда сас меки връски но не било сигорно дали ще пасне и дръндрън
                  Е това е кофти , смисъл само на тях им се занимава за такива неща в региона А как е направено на серийните с две ?

Comment

Working...
                  X